VIDEOBLOG GESTORIA LUIS

Impuestos para Tiktokers impostos per tiktokers

Impostos per TikTokers

Si ets Tiktoker i reps ingressos per aquesta activitat has d’estar al corrent sobre els impostos per a Tiktokers per als que has d’estar al corrent.

Mira el video »

BLOG PERSONALITZAT de GESTORS i ASSESSORS

gestoria empresas mataro

Consells per EMPRESES

Consells de gestors i assessors pensats per empreses, per fer la gestió diària del teu negoci més fàcil. Donem consells de diferents

gestoria autónomos Mataro

Consells per AUTÒNOMS

Consells dels nostres gestors perquè autònoms es puguin dedicar a fer crèixer la seva activitat i minimitzin les friccions que suposen tots els tràmits administratius.

declaracion renta mataro

Consells per PARTICULARS

Consells d’estalvi dels nostres assessors perquè particulars gestionin els seus actius de manera responsable i eficaç, per tal de treure bon rendiment dels mateixos a llarg termini.

Per què hem desenvolupat aquest video blog d’actualitat?

Com a gestors i assessors la nostra finalitat és ajudar els nostres clients a dur una administració ordenada dels seus béns, i en molts casos resoldre dubtes. En aquest blog volem fer extensible el nostre coneixement on parlem sobre les últimes tendències i consells fiscals perquè tant clients com no clients estiguin al dia i administrin millor els seus actius. L’aparició de nous mètodes de pagament com els BITCOIN. Quines implicacions tindrà el BLOCKCHAIN i el BIG DATA en el nostre dia a dia? Com els particulars s’adapten a l’aparició de noves plataformes col·laboratives com AIRBNB, BLABLACAR i altres. A part de donar consells d’estalvi i inversió per millorar la vida dels nostres clients, empreses particulars i autònoms.