reclamació irpf: baixes bancs

Fes la reclamació de l’IRPF per baixes voluntàries de bancs i caixes (BBVA, La Caixa, Unnim…)

Reclamació IRPF baixes bancs

reclamació
irpf: baixes bancs

Fes la declaració de l’IRPF per baixes voluntàries de bancs i caixes (BBVA, La Caixa, Unnim…)

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA reclamació D'irpf PER BAIXES VOLUNTÀRIES

Si ets extreballador d’un banc o caixa i et vols acollir a un ERO, l’import de la retribució en el moment de la baixa en la majoria dels casos és una indemnització exemptra d’IRPF.

Què comporta això?

Per exemple, si un cop pre-jubilat tens un rendiment anual del treball de 45.000€ gràcies a l’acord de baixa signat, i a més vas declarar una retenció per l’IRPF de 12.000€ el 2016 (és a dir, una retenció del 27%), això implica que en les declaracions que ha has presentat i en les teves futures declaracions tens dret a no pagar-li a Hisenda un total aproximat de 48.600€ (180.000€ límit d’indemnització exempta segons l’estatut de treballadors, multiplicat pel 27%).

com ho fem?

Per realitzar la reclamació de l’IRPF per baixes “voluntàries” de bancs i caixes, realitzem diferents recursos a Hisenda presentant els certificats i documentació corresponent.

Diverses consultes vinculants corroboren que són acomiadaments i per tant la compensació que van percebre els treballadors s’ha de contemplar com una indemnització. Això implica que els primers 180.000€ que els treballadors van cobrar o estan pendents de cobrar estan lliures d’IRPF.

A data d’avui, Hisenda està tornant IRPF pagat de més a extreballadors que han iniciat les seves reclamacions. No esperis més, ja que el període per sol·licitar aquests ingressos indeguts cobrats per part d’hisenda té un límit de 4 anys.

Alguns casos afectats són l’expedient de regulació d’ocupació del BBVA, de Catalunta Caixa, Unnim, Caixa Penedès entre altres que es van realitzar el 2016.

Per iniciar la reclamació, és necessària l’obtenció de documentació relacionada amb l’acomiadament del treballador. Acord entre empresa i el mateix, així com l’acord general entre empresa i sindicat i les declaracions de la renda realitzades a posteriori de la reclamació.

Reclamació IRPF baixes bancs

quin preu té?

Com a gestors fiscalistes experts en la qüestió, cobrem un preu fix per cadascuna de les reclamacions i gestions que és de 500€. A diferència d’altres, no cobrem un percentatge sobre el total de l’import recuperat; cobrem per les gestions i el treball que realitzem

Si per qualsevol motiu has iniciat una reclamació pel teu compte i et trobes entre algun d’aquests tràmits o bé un altre gestor ha iniciat els tràmits, nosaltres ens podem encarregar del traspàs de l’expedient i reprendre les gestions i el treball que realitzem.

Truca’ns, envia’ns un Whatsapp o email a info@luis.cat

preu per tràmit

500€

què passa amb les declaracions de la renda que faig a posteriori de la reclamació?

Si vols que gestionem les teves declaracions de la renda a posteriori de les reclamacions amb els càlculs actualitzats, te les podem fer al nostre preu habitual de 100€ per declaració

No obstant, això depèn de tu, ja que no tens cap tipus de permanència amb nosaltres. Si prefereixes realitzar-les pel teu compte ets totalment lliure de fer-ho o traspassar-les a la teva gestoria de tota la vida. Això no afectarà de cap manera el preu de la reclamació que realitzarem. Tot i així, esperem que estiguis amb nosaltres molts anys i acabem sent la teva gestoria de confiança.

 

puc realitzar els tràmits online?

Totalment! Som una gestoria moderna amb molts anys d’experiència ubicada a Mataró, i hem potenciat molt el nostre canal Online. Aquí tens el nostre EQUIP per si vols saber més sobre nosaltres.

Reclamació IRPF baixes bancs

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

4.6/5
Bona Gestoria amb molt bons professionals en tots els àmbits, Laboral, Fiscal, Civil, Advocats, Assegurances, etc. Serietat i professionalitat amb el treball. Els recomano.
Des de fa anys estic treballant amb ells per la seva professionalitat, tracte i confiança. Agraeixo el seu suport i honestedat. Conec com s'actualitzen i s'adapten constantment als nous temps i eines.
Fa 18 anys que confio en els seus serveis.
Tracte sempre cordial. Gent professional que t'acompanyen i et faciliten el dia a dia del teu negoci.
Molt bon servei i un tracte excel·lent!

OPINIONS
D'EMPRESES

Quan truquem a Gestoria Luis, sempre estan disposats a resoldre qualsevol dubte tècnic que sorgeix.​
clientes Gestoría Luis Asesoría
La professionalitat i l'atenció d'en Pep ens donen la tranquil·litat que busquem a l'hora d'afrontar la internacionalització del negoci.
Gestoria Luis opinión Bigfinite
Gestoria Luis és el proveidor estratègic que necessitem per resoldre qüestions tan sensibles com l'elaboració de nòmines.
Gestoria Luis opinió Gema
ELS NOSTRES
SERVEIS
Gestoria fiscal

IMPOSTOS

Declaracions de la renda, recursos administratius. 

Gestoria servicios jurídicos

JURÍDIC

Confeccionem tot tipus de contractes, herències, arrendaments. 

Gestoria servicios laborales

LABORAL

Assessorament, jubilació, malaltia, invalidesa. 

seguros Mataro

ASSEGURANCES

Salut, turisme, llar. 

DEIXA'NS UN TELÈFON I ET TRUCAREM

Fiscal-Comptables / Gestoria Particulars

T’assessorem en la teva planificació fiscal perquè paguis el que justament et pertoca.

 • Ens fem càrrec dels recursos administratius oberts que tinguis amb l’administració tributària.
 • Impostos de successions i donacions
 • Impostos de patrimoni

Jurídics / Bufet d'Advocats Particulars

Mirem que estiguis cobert en tot moment mitjançant l’elaboració de contractes que vetllin pels teus interessos i l’assessorament jurídic necessari a l’hora de lidiar amb possibles contingències.

 • Confeccionem tot tipus de contractes
 • Contractes de compravenda i arres
 • Contractes d’arrendaments
 • Herències / testaments / impost de successions
 • Reclamacions d’impagats
 • Procediments civils, mercantils i laborals

Laborals / Gestoria Particulars

La correcta gestió dels tràmits administratius amb la Seguretat Social poden suposar un estalvi a llarg termini i una tranquil·litat permanent. LUIS GESTORIA en som experts.

 • Jubilació
 • Invalidesa
 • Viduïtat i Orfandat
 • Incapacitat Temporal
 • Assessorament en procediments sobre: reclamacions salarials, accidents de treball, acomiadaments, etc.

Assegurances / Corredoria Particulars

La nostra independència com a corredors d’assegurances fa que t’assessorem sobre les pòlisses que més et convenen sense estar lligats a cap companyia.

 • Assegurances de Responsabilitat Civil Privada i familiar
 • Assegurances de Salut Assegurança de Salut
 • Assegurances de Baixa Laboral
 • Assegurances de subsidi per hospitalització
VISITA EL NOSTRE VIDEOBLOG per a particulars