Com farem la declaració de la renda del 2020?

En Josep M. Luis us explica com iniciarem la campanya de la Declaració de la Renda del 2020 des de Luis:

Com farem la declaració de la renda

Tornem a estar en campanya de la declaració de la renda i nosaltres ja ens hem preparat per a poder-vos oferir el servei habitual i ajudar-vos en tot allò possible. A partir del 26 d’abril i fins el 30 de juny realitzarem totes les declaracions que ens demaneu. Començarem per aquelles de caràcter més urgent i a partir d’allà anirem avançant amb la resta. Hi ha temps per tot, no us preocupeu!

La comunicació serà a través del Whatsapp i el mètode que seguirem és el de la videotrucada, per evitar al màxim les visites presencials al despatx per raons de seguretat. Si voleu sol·licitar els nostres serveis, què haureu de fer?

  1. Demaneu cita prèvia enviant un mail o trucant al telèfon habitual. Per qüestions d’Hisenda, us demanarem el vostre domicili habitual.
  2. Més endavant, ens enviareu la documentació necessària per tal que puguem elaborar un esborrany.
  3. El dia de la cita concertada, us trucarem per videotrucada per confirmar tota la informació.

Tots aquells que vulgueu venir de manera presencial, ho podreu fer a partir de l’1 de juny.

Si teniu dubtes sobre quines són les novetats de la campanya de la declaració de la renda del 2020, no dubteu en consultar la nostra anterior entrada que podeu trobar en aquest enllaç.

Quedem a la vostra disposició!

Què haig de fer ara si tinc més dubtes sobre com contractar els serveis per fer la campanya de la declaració de la renda 2020?

  1. Si tens més dubtes has de saber que som experts en normativa fiscal comptable i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar el nostre videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a Linkedin, segur que a la teva xarxa de contactes els interessa el vídeo tant com a tu.
Newsletter