Avantatges fiscals majors de 65 anys

Avantatges fiscals majors 65 anys

Aprofitant que estem en campanya de renda, hi ha certs avantatges fiscals per a majors de 65 anys que val la pena tenir en compte. En concret n’expliquem dues d’elles relacionades amb guanys patrimonials.

 

Avantatges fiscals majors de 65 anys

 

Avantatges fiscals més grans de 65 anys en guanys patrimonials

  1. En el cas de venda de l’habitatge habitual, qualsevol guany patrimonial associat a aquesta transacció estarà exempta sempre que la persona que faci la compra venda sigui una persona major de 65 anys, sigui quina sigui la data i el valor d’adquisició. Val la pena conèixer-lo si estem a una edat pròxima als esmentats 65 anys.
  2. Transmissions d’actius que no siguin habitatge habitual sempre que l’import es reinverteixi en una renda vitalícia a una entitat asseguradora o bé entitat financera. El guany patrimonial d’aquest traspàs està exempt de l’impost sobre la renda fins a un límit de 240.000 euros.

Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedInFacebook Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.

 

Newsletter