fbpx
skip to Main Content
Coneixe’ns, El Nostre Equip I D’on Venim

Nosaltres som:

Gestoria Luis Mataro Equipo

30 professionals, més de 2.000 clients
i més de 70 anys d’història

Gestoria Luis Mataro Nosotros Josep Maria Luis

JOSEP M. LUIS

Director General
Gestoria Luis Mataro Nosotros Toni Luis

TONI LUIS

Cap de l'àrea Jurídic Laboral
Gestoria Luis Mataro Nosotros Carles Fernandez

CARLES FERNÀNDEZ

Cap de l'àrea d'Assegurances
Gestoria Luis Mataro Nosotros Carlos Oltra

CARLOS OLTRA

Cap de l'àrea Fiscal
Gestoria Luis Mataro Nosotros Francesc gomez

FRANCESC GÓMEZ

Cap de l'àrea d’assegurances
Francesc Urbano Gestoria Luis

FRANCESC URBANO

Cap de l'àrea d'Administració
Gestoria Luis Mataro Nosotros Alex Gelada

ALEX GELADA

Cap de l'àrea Laboral

Coneixe’ns

GESTORIA LUIS fou fundada l’any 1944 per el senyor Antonio Luis Moreno. Tot i que existeixen documents de prestació de serveis en el mon de les assegurances amb anterioritat a aquesta data, és el 1944 quan el senyor Antonio Luis Moreno obté el títol oficial de gestor administratiu.

La incorporació l’any 1979 del senyor Antoni Luis Reverter, dona un impuls definitiu al creixement del despatx, ampliant les seves instal·lacions i adaptant-les a les necessitats que demana el mercat, que obliga una adaptació dels serveis i suposa l’inici de la GESTORIA tal com la coneixem. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant; tres néts del fundador, un economista i dos advocats.

La formació continua, el coneixement de tots els canvis normatius i la relació permanent amb totes les administracions, ens permeten adaptar els nostres serveis a les necessitats dels clients.

L’adaptació a les noves tecnologies ha estat sempre una de les nostres prioritats. La comunicació amb l’Administració (Hisenda, Seguretat Social, Registre Mercantil, Registre de la Propietat, Direcció General de Trànsit, etc) ha evolucionat els darrers anys. Nosaltres hem estat sempre preparats per afrontar-los. Ara volem aprofitar la tecnologia per millorar la relació amb el client i fer la feina més eficient. Per tot això, posem en marxa aquesta pàgina web; el Blog, el Twitter i el Facebook de GESTORIA LUIS ha de servir de motor de comunicació entre el nostre despatx i tots els nostres clients i millorar així l’eficiència del nostre servei.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te i rep les últimes actualitzacions del nostre blog, informació i promocions

Al proporcionar-nos el teu correu, acceptes les condicions de l’Avís Legal.

Back To Top