Gestoria Luis a les XXSS

Gestoria Luis a les XXSS

Gestoria Luis a les XXSS – Twitter, Facebook y Linkedin

Amb la voluntat d’estar més a prop de les empreses, dels autònoms i dels particulars, a Gestoria Luis hem renovat la nostra Web, desenvolupant-la en format Blog i actualitzat el Twitter, Facebook i Linkedin.

Avui hem fet un pas endavant en el món de les noves tecnologies amb la pretensió de tenir uns instruments potents d’informació i comunicació amb els nostres clients. El Blog luis.cat, el Twitter Gestoria Luis i el Facebook Gestoria Luis són eines per compartir aquesta informació.

Informació i notícies sobre actualitat fiscal, comptable, laboral, sobre dret de societats, dret de família, dret de successions, notícies sobre assegurances per empreses i per particulars, informació sobre gestió de vehicles; tota aquesta informació la compartirem a través de les xarxes socials.


I a més tens altres canals de comunicació amb Gestoria Luis?

  1. Si tens dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols informart-te sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.

 

Newsletter