Entrevista a RAC1 a Toni Luis

Entrevista rac1 a Toni Luis

Entrevista a partir del minut 14:20 del podcast adjunt

 

En motiu de l’entrada en vigor el dia 12 de maig de 2019 sobre la nova normativa en matèria laboral que obliga a les empreses a fer fitxar els seus treballadors durant el període de temps que estan treballant, en Xavi Bundó al programa Via lliure de RAC1 va entrevistar a Toni Luis el nostre cap de l’àrea laboral.

I és que tal i com es desprèn a l’entrevista la nova normativa està aixecant molta polseguera dins del gremi d’empresaris degut a la manca d’informació referent a l’aplicació de la normativa. Com s’ha de dur el registre horari? Els autònoms que tenen treballadors treballant per ells també estan subjectes a la nova normativa? Com s’aplicarà la normativa a per exemple comercials que no estan fixes en un centre de treball?

Podeu escoltar l’entrevista o bé veure el vídeo explicatiu on donem resposta a la gran majoria d’aquestes qüestions, el podeu consultar si visiteu el següent enllaç: FITXAR A LA FEINA, TOT EL QUE HAS DE SABER

Si teniu més dubtes o qüestions que voleu consultar amb un expert no dubteu posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels CANALS HABITUALS.

Newsletter