Entrevista a Pep Luis pel covid-19

entrevista a Pep Luis pel covid-19

En Pep Luis, el director general de l’assessoria LUIS, ha estat entrevistat al programa de radio El Mirador. Ha donat resposta a les nombroses preguntes que estan sorgint durant aquest context d’incertesa, ocasionat per l’Estat d’alarma decretat degut al Covid-19. Ha resolt dubtes relacionats amb la declaració de la renda i aspectes legals, d’interès general degut a la seva relació amb el món laboral i de l’empresa.

En Pep ha assegurat que encara que no hi hagi possibilitat de reunir-se amb els clients per parlar de la declaració de la renda, desde casa tot l’equip de la gestoria LUIS es posarà en marxa per poder presentar-la.El director de la gestoria també ha parlat del cas específic dels autònoms, i de les ajudes, permisos i moratòries que poden sol·licitar en cas de tancament d’activitats.

Sense deixar de banda la situació de molts treballadors, també ha dedicat uns minuts per parlar dels seus drets i possibilitats durant l’estat d’alarma i del que hauran de fer un cop aquest hagi acabat.

Escolta tota l’entrevista en el següent enllaç

Entrevista a Pep Luis pel covid-19 a Mataró Audiovisual

Newsletter