Inici de la campanya de la declaració de la renda 2020

Campanya declaracio de la renda 2020

Ens dirigim a vosaltres mitjançant aquest vídeo perquè volem fer-vos arribar l’última actualització informativa sobre la declaració de la renda.

S’ha declarat que no hi haurà ajornaments, i per tant, estem obligats a presentar les declaracions de la renda de l’exercici de 2019. Estem convençuts que ho aconseguirem utilitzant les eines de comunicació a la nostra disposició, que per sort, avui dia són moltes.

És primordial que tothom realitzi les gestions des de casa per, d’aquesta manera, protegir-nos no només a nosaltres, sinó als nostres familiars i a la resta de la societat.

Un cop dit això, volem que sapigueu que encara que no hi estem físicament, podem estar a prop i en contacte. Teniu la possibilitat de contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte mitjançant la nostra web, també podeu escriure’ns un missatge o trucar.

Com veieu, eines no en falten, i ganes tampoc. Per tant, volem que sapigueu que des de casa, seguim treballant perquè puguin quedar complertes totes les vostres obligacions legals.

Per obtenir informació detallada sobre la forma de treballar en aquesta situació podeu consultar el següent vídeo:

 

Inici campanya delcaració de la renda 2020

Newsletter