Fer la declaració de la renda, tutorial

fer la declaracio de la renda

En Carlos Oltra cap del departament fiscal de Gestoria LUIS ens explica pas a pas, a través d’aquest tutorial quins són els passos que s’han de dur a terme per fer la declaració de la renda. Com veureu al llarg del video s’han de verificar que les dades fiscals són les correctes i estan introduïdes en l’esborrany, ja que en molts casos no estan ben introduits en l’esborrany de la declaració que l’Agència Tributària ens proposa aprovar.

El 30% dels esborranys són erronis

Adicionalment segons el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya el 30% dels esborranys de la declaració de la renda són erronis que l’agència tributària ens proposa aprovar són erronis. Per més informació podeu consultar el següent link, atenció vídeo minut 6:53.

En conclusió el que us proposem és que si teniu qualsevol dubte a l’hora d’aprovar l’esborrany us deixeu assessorar per un professional del sector. Abans de baixar l’aplicació o entrar al Programa Padre o Renta Web i aprovar la renda amb un click, us ho penseu, repasseu les dades, i si no ho teniu del tot clar deixeu-vos assessorar, a GESTORIA LUIS a diferència de l’Agencia tributaria cobrirem la sanció si nosaltres hem comés aquest error. Per un preu molt raonable pots tenir la tranquil·litat que has complert JUSTAMENT amb les teves obligacions fiscals. Abans de fer click i aprovar elesborrany, alerta.

 


Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter