Canvi de bases de cotització dels autònoms 2016

Canvi de bases de cotització dels autònoms 2016

El règim d’autònoms permet modificar un màxim de dos cops l’any les bases de cotització. Els períodes per sol·licitar-ho són fins el 30 d’abril perquè el canvi tingui efectes 1 de juliol i el 31 d’octubre perquè el canvi tingui efectes 1 de gener.

Per l’any 2016 la base mínima de cotització és de 893,10 i la base màxima és de 3.642,00 euros mensuals. No obstant, existeixen uns límits a aquestes variacions, en funció de l’edat del treballador.

Com dèiem, perquè la modificació de bases tingui efectes a 1 de gener, els treballadors afiliats al Règim Especial de Treballadors Autònoms, que vulguin modificar les seves bases de cotització ho hauran de comunicar a la Tresoreria General de la Seguretat Social abans del 31 d’octubre.

Els nostres clients que estiguin interessats hauran de tenir en compte fer la comunicació abans del dia 28 d’octubre. 


Què haig de fer ara per saber més sobre aquest tema?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter