Presentació torneig Gestoria Luis – Les Santes

Torneig Gestoria Luis

Com cada estiu des de fa 12 anys el Futsal Mataró organitza el Torneig Gestoria Luis Futsal Les Santes que per tercer any consecutiu compta amb el patrocini de Gestoria Luis. Aquest és un torneig de caire social i festiu que té com a objectiu promocionar els valors de l’esport entre els joves mataronins i gent de la comarca i rodalies.

Torneig Gestoria Luis

Torneig Gestoria Luis

El dia 6 de Juliol es va realitzar la presentació de l’esdeveniment al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca amb la presència de la regidora d’Esports, Polítiques de Gènere, Joventut i Convivencia, Marisa Merchán, en Francesc Mas president de Futsal, en Josep Maria Luis, Director general de Gestoria Luis. Destaquem la presència de Carles Aleñá jove promesa del futbol base del F.C. Barcelona qui ja havia participat en edicions anteriors del torneig i aquesta edició s’ha postulat com ambaixador del torneig.

Novetats del torneig Gestoria Luis – Les Santes

La gran novetat d’enguany és que hi haurà àrbitres federats i una zona mixta on es faran entrevistes als participants.

Desde Gestoria Luis volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Mataró, al Futsal Mataró i a tots els participants, jugadors, pares, aficionats, àrbitres, patrocinadors i joves que ajuden a que el torneig torni a ser un èxit.

Newsletter