La presentació del model 347, tot el que has de saber

Presentació del model 347

Presentació del model 347

El Model 347 és la declaració anual informativa d’operacions amb terceres persones. La presentació del model 347 s’ha de fer durant el mes de febrer.

Els empresaris i professionals estan obligats a la presentació del Model 347 sempre que hagin realitzat operacions amb tercers per import superior a 3.005,06 euros durant l’any natural. S’ha de computar de forma separada els lliuraments i les adquisicions de béns i serveis.  El termini de presentació comença el dia 1 de febrer i finalitza el dia 28 de febrer.

La informació sobre les operacions s’ha de desglossar de forma trimestral, amb el Nom, NIF i Codi Postal dels clients o proveïdors que correspongui. També s’han d’incloure en el model 347 les quantitats derivades de rendes de lloguer d’immobles sempre i quan aquestes no hagin comportat Retenció a compte. Per tant, tant els arrendataris com els arrendadors hauran d’especificar i separar de la resta de conceptes les quantitats que corresponen a aquestes rendes de lloguers. Els arrendadors també hauran d’informar de la referència cadastral de l’immoble.


Què haig de fer ara per saber més sobre aquest tema?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter