La caducitat del certificat digital

caducitat del certificat digital

Tot el que has de saber sobre la caducitat del certificat digital.

Un certificat electrònic de persona jurídica per a l’àmbit tributari emès per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) té un període de validesa de 2 anys i de 3 per a una persona física.

Expirat el període de validesa, caduca i deixa d’estar operatiu. La renovació s’ha de fer amb antelació a la data de caducitat, i no és necessari de nou acudir a l’oficina de registre. Es pot renovar des de 60 dies abans de la data de caducitat.

Si no es renova abans de la seva caducitat s’ha d’iniciar tot el procés d’obtenció del certificat, per tant, és absolutament recomanable tenir en compte la data de caducitat.

D’altra banda es pot verificar la caducitat del certifict digital entrant a la pàgina web de l’agència tributària en el següent link i seguint els passos que s’especifiquen per cada un dels navegadors.


Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.

 

Newsletter