Els joves emprenedors podran sol·licitar crèdits a quatre anys i sense necessitats de garanties fins a finals de 2011

logo con letras Gestoria Luis Mataro
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
L’ Empresa Nacional de Innovación (ENISA), adscrita al Ministeri d’Industria, disposarà de 20 milions d’euros per la creació d’una línia de finançament destinada a afavorir la posada en marxa de projectes empresarials promoguts per joves emprenedors, amb l’objectiu d’impulsar la creació d’empreses entre aquest col·lectiu.
La línia està dirigida a Petites i Mitjanes Empreses (PIMES), que hagin estat constituïdes en els 24 mesos anteriors a la presentació de la sol·licitud i que estiguin formades majoritàriament per empresaris de fins a 35 anys. Es concediran préstecs participatius per un import màxim de 50.000 euros destinats a l’adquisició d’actius fixe i circulant necessaris pel desenvolupament de l’activitat.
Els préstec participatius son instruments de finançament que aporten recursos a llarg termini a les empreses sense interferir en la seva gestió, amb uns interessos vinculats a l’evolució dels resultats de les mateixes, sense exigir més garanties que les del propi projecte empresarial i la solvència professional de l’equip gestor.

Newsletter