Avantatges en assegurances de salut privada

assessoria empresarial luis
Els 6 factors que els usuaris tenen en compte al contractar una assegurança privada de salut

 

Quins són els avantatges en assegurances de salut privada que fan que cada cop hi hagi més usuaris que optin per una opció de pagament en comptes d’optar per la sanitat pública? En Francesc Gómez analista i corredor d’assegurances ens explica els 6 factors més importants.

Moltes persones es plantegen la possibilitat de contractar una assegurança mèdica que protegeixi la seva salut i la de la seva família.

A Espanya, aquests serveis estan coberts per la sanitat pública, però la massificació de la mateixa, les llistes d’espera, així com la falta d’inversió i manteniment dels centres hospitalaris, porten a molts a decantar-se per trobar una solució sanitària privada.

Però, clar, si es pot accedir a serveis sanitaris de manera gratuïta, per què es convenient contractar una assegurança privada de salut?

Podem enumerar molts motius, però entre d’altres i com a principals avantatges la sanitat privada ens dóna:

Avantatges en assegurances de salut privada

Possibilitat de triar metge:
Les companyies d’assegurances disposen d’un ampli “quadre mèdic” que permet triar diferents professionals en funció de l’especialitat que es necessita.

Eficàcia i rapidesa:
Evitar llistes d’espera per a consultes i operacions, i al mateix temps ens dona la possibilitat d’acudir a l’especialista directament, sense haver de passar primer pel metge de capçalera.

Flexibilitat d’horaris:
La disponibilitat i horari dels metges és àmplia, donant així al pacient la possibilitat de demanar les seves cites sense alterar en excés els seus compromisos diaris.

Hospitalització més còmoda:
En el cas que es requereixi d’hospitalització, és possible disposar d’una habitació individual, que dona més tranquil·litat amb tots els serveis necessaris a disposició del pacient.

Cobertura internacional.
Molts assegurances mèdiques privades ofereixen serveis en gairebé qualsevol part del món. A través de la sanitat pública només s’atén als països associats a la Targeta Sanitària Europea, mentre que amb una assegurança privada l’atenció és gairebé total i compten amb amplis equips professionals.

Tractaments mèdics:
Gràcies a les prestacions amb què compten aquestes assegurances mèdiques, els tractaments que s’apliquen són innovadors, podent comptar amb opcions terapèutiques complementàries o alternatives.

Assegurança dental:

Pràcticament la majoria de pòlisses privades porten inclosos part de serveis de salut dental. Es aconsellable informar-se en cada cas.


Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter