Xerrada completa Transformació Digital de l’Autònom

Transformació Digital de l'Autònom

Adjuntem la xerrada completa i la presentació sobre la Transformació Digital de l’Autònom que vam fer al Tecnocampus el passat 13 de desembre del 2018.

Descarregar la Presentació Transformació Digital de l’Autònom

 

  • Digitalització de l’AEAT

En el primer apartat en Pep Luis, director de la Gestoria Luis ens introdueix els nous reptes que ens planteja l’Agència Tributària i les necessitats dels autònoms i empreses per tal de fer front a l’increment del control normatiu.

La transformació digital de l'autònom 1/3

 

  • Exemples pràctics aplicables als autònoms

En aquest segon apartat en Carlos Oltra cap de l’area comptable i fiscal ens introdueix exemples pràctics sobre la deduïbilitat de les despeses. A més, posa a prova el coneixement de l’audiència mitjançant un test interactiu.

La transformació digital de l'autònom 2/3

 

  • Solucions, la Transformació Digital de l’Autònom

En aquest tercer apartat en Roger Dobaño fundador del software Quipu ens introdueix el seu programa de gestió al núvol com a solució administrativa o de gestió per autònoms i petites empreses. Des de Gestoria Luis i després de fer molta recerca hem considerat que aquesta és l’eina que millor cubreix la necessitats de requeriments formals i de gestió. A més l’audiència planteja preguntes i donem per finalitzada la xerrada.

La transformació digital de l'autònom 3/3

 


Què haig de fer ara si vull obtenir informació sobre el software i com aplicar-lo a la meva activitat?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter