Qui som

Gestoria Luis Mataro

GESTORIA LUIS fou fundada l’any 1944 per el senyor Antonio Luis Moreno. Tot i que existeixen documents de prestació de serveis en el mon de les assegurances amb anterioritat a aquesta data, és el 1944 quan el senyor ANTONIO LUIS MORENO obté el títol oficial de gestor administratiu.

La incorporació l’any 1979 del senyor Antoni Luis Reverter, dona un impuls definitiu al creixement del despatx, ampliant les seves instal·lacions i adaptant-les a les necessitats que demana el mercat, que obliga una adaptació dels serveis i suposa l’inici de la GESTORIA tal com la coneixem. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant; tres néts del fundador, un economista i dos advocats.

La formació continua, el coneixement de tots els canvis normatius i la relació permanent amb totes les administracions, ens permeten adaptar els nostres serveis a les necessitats del clients.

L’adaptació a les noves tecnologies ha estat sempre una de les nostres prioritats. La comunicació amb l’Administració (Hisenda, Seguretat Social, Registre Mercantil, Registre de la Propietat, Direcció General de Trànsit, etc) ha evolucionat els darrers anys. Nosaltres hem estat sempre preparats per afrontar-los. Ara volem aprofitar la tecnologia per millorar la relació amb el client i fer la feina més eficient. Per tot això, posem en marxar aquesta pàgina web; el Blog, el Twitter i el Facebook de GESTORIA LUIS ha de servir de motor de comunicació entre el nostre despatx i tots els nostres clients i millorar així l’eficiència del nostre servei.

 

Newsletter