Eleccions a la Cambra de Comerç 2019

Eleccions cambra de comerç

Et recordem que tant empreses com autònoms poden exercir el seu dret a vot a les Eleccions a la Cambra de Comerç amb el certificat digital que tenim al despatx.

La votació per mitjans electrònics de forma remota començarà el dia 2 de maig de 2019, a les 9.00 hores, i finalitzarà el dia 7 de maig de 2019, a les 9:00 hores.

Si voleu exercir el vostre dret a vot us podeu posar en contacte amb nosaltres a través dels canals habituals i us informarem sobre com podeu exercir el vostre dret a vot amb el certificat digital que tenim al despatx.

A nota informativa us volem traslladar que són electors i electores totes les persones físiques, majors d’edat, o jurídiques, inscrites al cens electoral de la corporació. Els electors i les electores estan classificats en grups i categories atenent a l’activitat econòmica que exerceixen.

Per més informació sobre el sufragi podeu consultar el següent enllaç on trobareu més informació sobre les candidatures.


Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedInFacebook Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter