Diferències entre corredories i asseguradores

Gestoria Luis Pep Luis

El mercat assegurador té molts canals de distribució. Quin és el més fiable? Quins avantatges té cada un d’ells. En Pep Luis Director de LUIS GESTORIA ens explica les diferències entre corredories i asseguradores.

Per una banda les companyies d’assegurances, que són amb qui firmem el contracte, a qui paguem la prima i qui ens paga els sinistre en cas de ser-hi. Elles tenen oficines pròpies d’atenció o a traves de la xarxa. Comercialitzen els seus propis productes.

Per altra les entitats bancàries. Molts similars a les companyies, ja que estan vinculades a elles o de vegades, on son propietaris. Per tant, també, productes exclusius, propis i barrejant sempre els interessos dels banc i de les asseguradores, i no sempre defensant als assegurats.

Els agents vinculats. Son autònoms o societats mercantils, que venen també únicament productes de la companyia a que estan lligats. La seva estratègia comercial va sempre de la mà de la companyia.

Per últim, els corredors d’assegurances, que comercialitzem els productes i les companyies que creiem de més interès pels nostres clients. Estem regulats pel ministeri d’economia o òrgan equivalent de la comunitat autònoma. La nostra formació i independència fan d’un canal recomanable si necessitem el suport d’algun professional per prendre decisions transcendents per protegir la nostra família, els nostres bens o el futur de tots plegats.


Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter