Bones Santes. Bon Estiu.

Ens diuen que les dades macroeconòmiques són positives. A les petites empreses i als ciutadans encara costa que es noti el creixement del PIB. Les dades de l’atur van millorant de mica en mica, però de manera totalment insuficient. Els percentatges al voltant del 20% d’atur encara es mantindran durant temps. Mentre hi hagi tanta gent sense treballar no es podrà parlar de veritable recuperació.

Esperem que la tardor calenta que tindrem no intercedeixi en aquesta millora de l’economia que s’insinua i que tot el que es faci des dels governs sigui en profit dels ciutadans. De moment el govern espanyol, avançant-se a la campanya electoral ha aprovat una llei de modificació de l’IRPF per disminuir una mica –molt poc- la pressió fiscal als ciutadans. A veure quines sorpreses més tindrem durant la tardor.

Anem de vacances i retornem amb les piles carregades. Tots haurem de posar el nostre granet de sorra per tirar endavant. A Mataró el tret d’inici de les vacances el donen Les Santes, quatre dies abans que acabi el mes de juliol. Bones Santes. Bon estiu.

Newsletter