Allianz llança una cobertura de “geolocalització” per l’assegurança de cotxe

Allianz anuncia el llançament de la cobertura denominada “ Allianz Satèl·lit” per l’assegurança de l’automòbil, la qual es basa en la geolocalització i permet realitzar trucades d’emergència automàtiques en cas d’accident de trànsit.

És una garantia pionera al mercat espanyol disponible per a tot tipus de turismes i conductors de totes les edats. En cas d’accident greu un dispositiu instal·lat en el vehicle genera un avís automàtic a la plataforma d’assistència de l’asseguradora. Aquest vehicle transmet la localització del vehicle (posició GPS) a la companyia d’assistència per a l’enviament dels serveis d’emergència públics. El client també pot activar el sistema pressionant el botó de trucada en cas d’urgència.

El dispositiu també facilita als assegurats realitzar trucades d’assistència mitjançant un botó instal·lat en el dispositiu que transmet la localització del vehicle (posició GPS) i permet a la companyia enviar els serveis d’assistència en carretera, sense necessitat que l’assegurat hagi de donar la localització exacta, tasques en algunes ocasions complicades en carreteres secundàries.

Altres avantatges són la localització exacta del vehicle en cas de robatori o el trasllat a l’assegurat al seu domicili quan no es trobi en condicions físiques que li permetin conduir amb total seguretat.

Newsletter