La companyia d’assegurances com alternativa als Bancs

La nova crisi del sistema financer a Espanya

L’ambient d’inestabilitat de la política catalana i espanyola provocat pels nostres governants, i la inseguretat jurídica del moment, ha generat una situació de nerviosisme insòlita en un país del segle XXI en relació als nostres estalvis. Que aquestes alçades estem pendents de qui ens ha de “guardar” el nostres diners, no ens ho mereixem.

Com a Corredors d’Assegurances, us volem oferir una alternativa fora de les entitats bancaries espanyoles. És per això que us volem fer saber que entitats de primer nivell europeu tenen productes compatibles amb les vostres necessites:

–       Productes amb una rendibilitat mínima assegurada al venciment, evidentment, a tipus de mercat actuals.

–       Seguretat en la inversió.

–       Flexibilitat: possibilitat de modificar les condicions de la inversió.

–       Liquiditat en períodes concrets o, si fos necessari, immediata.

–       Fiscalitat d’assegurança de vida: rendiments a base del estalvi.

–       Transparència en el producte contractat, i assessorament nostre continuat.

Estem a la vostra disposició per donar-vos a conèixer els productes i companyies que creiem puguin ésser del vostre interès.

Aprofitem també per recordar-vos la possibilitat de fer aportacions a Plans de Pensions abans de finalitzar l’any en funció de les necessitats personals de cadascú, i de mobilitzar els drets consolidats dels Plans de Pensions a d’altres entitats en qualsevol moment sense cap mena de cost ni financer ni fiscal.

Newsletter