Gestoria MATARÓ

Treballem tant per a empreses com per a autònoms i particulars per tal d’assolir els objectius empresarials plantejats

Gestoria Luis Assessoria online

Gestoria MATARÓ

Treballem tant per a empreses com per a autònoms i particulars per tal d’assolir els objectius empresarials plantejats

TANT PARTICULARS COM EMPRESES JA CONFIEN EN LUIS COM A GESTORIA A MATARÓ

4.6/5
"Quan truquem a Gestoria Luis, sempre estan disposats a resoldre qualsevol dubte tècnic que sorgeix."
clientes Gestoría Luis Asesoría
"La professionalitat i l'atenció d'en Pep ens donen la tranquil·litat que busquem a l'hora d'afrontar la internacionalització del negoci."
Gestoria Luis opinión Bigfinite
"Gestoria Luis és el proveidor estratègic que necessitem per resoldre qüestions tan sensibles com l'elaboració de nòmines."
Gestoria Luis opinió Gema

Vols saber en mans de qui deixes els teus tràmits legals?

A la Gestoria Luis comptem amb un equip molt competent d’economistes i advocats amb una llarga trajectoria professional, que segueixen una formació constant i tenen coneixement de tots els canvis normatius. 

Desde la nostra gestoria a Mataró vetllem pels interessos dels nostres clients com si es tractés dels nostres i estem disponibles per respondre de forma pròxima i eficaç a qualsevol requeriment amb un servei integral.

A més, som una gestoria compormesa a oferir informació transparent i actualitzada. Amb l’objectiu de mantenir als nostres clients informats de totes les novetats, els professionals del nostre equip s’encarreguen de crear contingut en format blog i videoblog.

SOM UNA GESTORIA COMPROMESA

La nostra missió és fer la vida més còmode tant a empreses, com a autònoms i particulars perquè dediquin el seu temps i recursos al que realment importa: fer crèixer els seus negocis, o conciliar la seva vida laboral i familiar. 

La formació continua dels nostres professionals, el coneixement de tots els canvis normatius i la relació permanent amb totes les administracions, ens permeten donar un assessorament integral i adaptar-nos a les necessitats dels clients oferint serveis molt complets i personalitzats.

A més, per a que els nostres clients estiguin informats sobre el sector i tot el que fem, posem a la disposició de tothom el nostre BLOG. Amb l’objectiu de resoldre possibles dubtes i informar sobre l’actualitat referent a noves lleis i canvis legals, els experts de la nostra gestoria a Mataró parlen sobre aquestes qüestions aportant la seva perspectiva professional.

Per altra banda, som coneixedors que les necessitats dels nostres clients canvien amb l’aparició de nous sistemes de pagament com els BITCOINS, plataformes col·laboratives com AIRBNB o la transformació digital dels minoristes que venen a través d’ecommerce propis com SHOPIFY o marketplaces externs com AMAZON. Tota aquesta informació ens ajuda a millorar la calitat dels nostres serveis, personalitzant d’aquesta manera el tracte amb cada client.

 

LA IMPORTÀNCIA DE GESTIONAR BÉ EL TEU NEGOCI

Sabem que deixar la gestió del teu negoci en mans d’un tercer és una gran responsabilitat, per això millorem cada dia l’eficiencia del nostre servei i ens posem a la disposició del client desde la nostra gestoria a Mataró.

ELS NOSTRES SERVEIS

Oferim tot tipus de serveis tant per empreses com per autònoms i particulars amb l’objectiu de donar resposta a totes les necessitats que puguin tenir tan a nivell professional com personal.

Gestoria fiscal
FISCAL-COMPTABLE

Assessorament per una bona optimització fiscal, confecció de comptabilitat i de comptes anuals, així com assessorament davant d'inspeccions tributàries.

JURÍDIC

Assessorament jurídic enfront demandes amb tercers, constitucions de societats, modificació d'estatus social, compravenda d'accions i participacions.

LABORAL

Externalització del departament laboral, assessorament i gestió laboral, càlcul de nòmines, i tràmits amb la seguretat social.

Gestoria servicios jurídicos
MERCANTIL

Presentació de comptes anuals al registre mercantil, inscripció d'escriptures davant notari, elaboració d'actes i tramitació de certificats d'administradors societaris.

INFLUENCERS I YOUTUBERS

Gestió d'ingressos, assessorament personalitzat, control de factures i clients i declaració d'IVA i IRPF.

seguros Mataro
HERÈNCIES

Assessorament i preparació del testament, gestió de l'impost de successions, declaracions davant notari i reclamacions legals.

DECLARACIÓ DE LA RENDA

Estudi de la situació financera per a un bon assessorament en la declaració per tal d'obtenir el resultat més favorable en cada cas.

incapacitat
ASSEGURANCES

Assessorament a l'hora d'escollir l'assegurança més convenient pel vostre negoci, experts en responsabilitat civil, d'accidents, tot risc de construcció, etc.

DEIXA'NS UN TELÈFON I ET TRUCAREM

A GESTORIA LUIS CELEBREM 75 ANYS AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS. MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA!