Autònoms i assegurances de salut, avantatges.

corredoria autònoms

Autònoms i assegurances de salut: en Francesc Gómez analista i corredor d’assegurances ens explica que el col·lectiu d’autònoms és altament sensible a baixes laborals, és per aquest motiu que es fa necessària la contractació de pòlisses de salut.

El temps és un dels recursos més escassos de l’autònom. Si ets empresari segur que alguna vegada has dit això de “no tinc temps ni de posar-me malalt”.

Però no només està comprovat que els autònoms treballen de mitjana més hores que els empleats per compte aliena, sinó que a més ho fan en horaris que dificulten la visita al metge o ho tenen més complicat per absentar-se del treball.

A tot això, cal afegir el temps que exigeix anar al metge, ja que de vegades hem d’esperar dies i fins i tot mesos perquè ens atenguin, especialment en la Seguretat Social. I en la majoria dels casos, haurem de passar mig matí al centre de salut.

Per tots aquests motius, els autònoms són un dels col·lectius més interessats a contractar una assegurança privada de salut.

Com a principals avantatges podem destacar les següents:

  • A nivell fiscal, deducció d’IRPF fins a 500 € anuals per persona. Aquesta deducció és aplicable tant per al Autònom com per als seus familiars directes, cònjuge i fills menors de 25 anys.
  • Més agilitat i rapidesa en l’atenció del metge i en les proves o en els processos hospitalaris i quirúrgics.
  • Possibilitat de triar el metge i l’hospital.
  • Possibilitat d’anar a l’especialista sense passar pel metge de capçalera.
  • Habitacions individuals en cas d’hospitalització.

A més de les anteriors i en funció de la companyia, podem trobar-nos amb cobertures exclusives per a autònoms, com:

  • Assistència sanitària davant d’accidents laborals i de trànsit
  • Davant d’una incapacitat laboral o hospitalització podem contractar: Protecció de pagament de la pòlissa, enviament de medicaments, fisioterapeuta a domicili etc.

I a més com a complements a les garanties anteriors la possibilitat d’incloure:

  • Despeses de farmàcia, amb uns límits
  • Possible indemnització diària en cas d’hospitalització
  • Indemnització en cas de mort o incapacitat permanent.

Què haig de fer ara?

  1. Si tens més dubtes i vols estar tranquil posa’t en contacte de manera gratuïta amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te.
  2. Si vols seguir-te informant sobre aquest tema i molts més pots consultar de forma gratuïta el nostre blog i videoblog d’actualitat on trobaràs referències sobre aquest tema i molts més.
  3. Si vols conèixer els membres del nostre equip aquí ens tens.
  4. Si t’ha agradat aquest article el pots compartir a LinkedIn, Facebook o Twitter, segur que tens coneguts que els agradarà com a tu.
Newsletter