Assegurances

Assegurances

07 Desembre 2016

Bases màximes de cotització a la Seguretat Social per al 2017

Posted in Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Segons l'establert en el Decret-Llei 3/2016, de 2 de desembre, les quanties del topall màxim de la base de cotització a la Seguretat Social en aquells règims que ho tinguin establert i de les bases màximes de cotització aplicables en cadascun d'ells s'incrementaran, a partir de l'1 de gener de 2017, en un 3 per cent respecte a les vigents l'any 2016.

 

30 Novembre 2016

Festes laborals a Catalunya pel 2017

Posted in Vehícles, Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

L’any 2017 inclourà 13 festes d’àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals. Seran festes laborals a Catalunya durant l’any 2017 les següents:

17 Octubre 2016

Les Comunitats de Propietaris i les Comunitats de Bens rebran de forma telemàtica les notificacions d’Hisenda.

Posted in Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Totes hauran de disposar de certificat digital.

El 2 d’octubre va entrar en vigor la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Aquesta Llei obliga, entre d’altres, a les persones jurídiques i a les entitats sense personalitat jurídica a relacionar-se electrònicament amb les administracions publiques.

12 Setembre 2016

Canvi de bases de cotització dels autònoms

Posted in Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

El règim d’autònoms permet modificar un màxim de dos cops l’any les bases de cotització. Els períodes per sol·licitar-ho són fins el 30 d’abril perquè el canvi tingui efectes 1 de juliol i el 31 d’octubre perquè el canvi tingui efectes 1 de gener.

25 Juliol 2016

Gestoria Luis a Les Santes esportives amb el Futsal.

Posted in Vehícles, Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Les Santes donen el tret de sortida a les vacances d’estiu.

futsal les santesAquesta setmana a Mataró Les Santes donen el tret de sortida a les vacances d’estiu. Ja fa dies que pels carrers de la ciutat es viu l’ambient de festa major. 

Aquest any Gestoria Luis ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb Les Santes esportives gràcies al Futsal Mataró i al seu torneig de futbol sala. Ahir diumenge i avui dilluns es disputen les finals de totes les categories; des dels benjamins (quins cracks!!) fins als sub-24. Gràcies a tots els que hi han participat, i sobretot a tota la gent del Futsal que han ajudat a que el Torneig sigui un èxit. 

[12 3 4 5  >>